eConsulten en herhaalrecepten

eConsult

Als u ons online een medische vraag wilt stellen kunt u zich registreren via onze website. Na uw registratie kunt u inloggen en komt u in een veilige patientenomgeving, waarin u u vraag kan stellen. Medische vragen via de reguliere mail kunnnen we, mede vanwege de veiligheid, niet beantwoorden.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten zijn recepten die door de huisarts zijn voorgeschreven. Medicatie die door de specialist is voorgeschreven en die chronisch wordt gebruikt kunnen ook door de assistente worden voorgeschreven. Mocht er iets veranderen aan een recept, zoals de hoeveelheid mg, geeft u dit dan duidelijk door aan de assistente.

Herhaalrecepten kunt u na registratie online op onze website via de beveiligde omgeving aanvragen.

U kunt ook bellen voor uw herhaalmedicatie (020-615 8287, keuze 2) tussen 8 en 17 uur. Na 17 uur kunt u op het antwoordapparaat inspreken. Ook kunt u uw lege verpakking met de gegevens erop in de brievenbus doen. U kunt dan de volgende dag uw medicatie ophalen bij de apotheek.

Indien u vóór 11 uur uw recept aanvraagt kunt u aan het einde van de dag (als het op vooraad is) uw medicatie ophalen bij de aan ons opgegeven apotheek.

 

 

 

Contact

Telefoon 0206158287
 

Huisartsen Westlandgracht

Westlandgracht 91
1058 TR Amsterdam
Telefoon:
0206158287
Fax:
0206173263