Klachtenformulier

Suggesties zijn welkom. Wij staan daar altijd voor open want wij willen ons werk graag professioneel uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Als u onverhoopt klachten heeft over onze bereikbaarheid, de bejegening door een van de medewerkers of over iets anders, verzoeken wij u dit zo snel mogelijk aan de betreffende persoon en anders aan de huisarts kenbaar te maken.

U kunt ons ook een berichtje sturen, Wij nemen dan uw klacht snel in behandeling. De huisarts of een andere medewerker kan u bellen als uw klacht nog niet helemaal duidelijk is. Daarna geven we telefonisch, via een afspraak of schriftelijk een reactie op uw klacht. Wij streven ernaar om uw klacht uiterlijk binnen enkele dagen en mogelijk direct en af te ronden.

Onze praktijk is ook aangesloten bij de Huisartsen Klachtencommissie Amsterdam, Postbus 206, 1000 AE Amsterdam, www.skge.nl

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.


Contact

Telefoon 0206158287
 

Huisartsen Westlandgracht

Westlandgracht 91
1058 TR Amsterdam
Telefoon:
0206158287
Fax:
0206173263